Meilläpä on laavu

Viime kesän rakennusurakka on tässä. (Paitsi rakennettiin jalostamon pihaan myös uusi pikku varasto, mutta siitä ei laiteta kuvia. On vain omaan käyttöön.) Laavu on oikein hieno, se on noin kilometrin päässä mökeiltä. Sinne voi hipsiä joko rantaa ja polkuja pitkin tai sitten soudella veneellä. Talvisin sinne pääsee myös sivakoimalla jäätä pitkin. Mikäs sen mukavampaa! Laavulla viihtyy yllättävän hyvin, päiväunet ja myös yöunet siellä on mahdollista ottaa. Talvella tulen äärellä voi ihastella revontulia ja tähtitaivasta. Ei paha.

IMG_3990 DSC_0643 DSC_0360

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s