Kesätervehdys

Pikakuulumiset teille Kairanporo-sivuston vierailijoille tulee tässä näin, olkaapas hyvät. Juhannuksena sää oli kovin harmaa ja kolea, toisessa päässä järveä, jokipielessä näytti aatonaattona tältä:

ImageLöysitkö kuvasta telkkäpoikueen?

Tärkein ilmoitusluontoinen asia on, että saunamökki on lauteita, kalusteita ja parven lattian lakkaamista vaille valmis, jippii! Kunhan viimeisetkin rakennuskamppeet saadaan pihamaalta pois, voidaan näpsiä uusia valokuvia tänne sivustolle ja näette miltä niemi nyt vaikuttaa.

Rantaan on hankittu soutuvene, joka on todistettavasti merikelpoinen. Metsän reunaan on myös saatu kompostoiva ulkohuussi, joka sopii kotavieraille. Uimaranta ehdittiin alkukesän helteiden aikana testata, ja kyllä siinä voi pulikoida.

Niemessä asustaa tällä hetkellä lokkiperhe, jonka kolmea lapsosta vanhemmat puolustavat aika ärhäkästi. Lisäksi saunamökin edessä olevassa linnunpöntössä majailee talitiaisperhe. Hirveä mekkala kuuluu pienestä pöntöstä kun äiti pujahtaa sinne ötökkä suussa. Sää ei ole suosinut kesäisiä porohommia, mutta eiköhän nekin saada pikkuhiljaa käynnistettyä. Kivasti tulee vain nyt sitten kaikki heinänteot ja muut päällekkäin. Kiirettä tiedossa.

Sivuston päivitystä kuvien kera tulossa lähiaikoina, pysykää siis kanavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s