Kaunis pakkanen – The beautiful freeze

sunnyday 029

Vihdoinkin sen jopa näkee, että päivä on alkanut pidentyä täällä napapiirin pohjoispuolella. Kelmeän keltainen möllykkä kurkistelee jo vaarojen takkaa kirkkaalla säällä ja on tuonu melkoset pakkaset mukanaan.

BLOGIIN3Ulos ei tarkene ko muhkeasti topattuna. Siispä parempi paneutua jalostamopuolen hommiin ja tehdä ulkotöistä vain pakolliset poronruokinnat sun muut. Kylmä se tekkee eläimetkin nälkäiseksi, oravatki pyrkii asumusten lähelle. Sievää kyllä on jälleen, tullee oikein etuoikeutettu olo elellä näissä maisemissa!

sunnyday 003

Joulun jälkeen ollaan alettu odotella kevätkauden huveja: pilkkimistä, hiihtoretkiä ja kelkkailua muun muassa. Tulethan viimeistään sitte vierailulle! Kevään ja hiihtolomakauden viikonlopuille ollaan alustavasti suunniteltu kodalle toimintaa erityisesti kelkkailioita ajatellen, ideoitten toteutumisesta lisää myöhemmin.

BLOGIIN2

DSC_0807

Seuraa siis meän blogia, se onnistuu helposti kun lisäät sähköpostisi listalle ajankohtaista -sivulla. Saat sitte viestin postilaatikkoon joka kerta ko uusia juttuja tänne ilmestyy. Met olema täälä leikkiny japanilaisia turisteja ja kuvannu seutuja, ko on vaan niin hienoa. Ihastelkaa!

BLOGIIN***

sunnyday 004

It’s wonderful to actually see the sun here at the Arctic Circle after at least a month of ’kaamos’. Together with the sun arrived the freezing weather – it has been -25°C for almost a week! It’s beautiful but cold. We prefer to stay indoors and do only the necessary tasks outside, like feeding the reindeer. But the sun reminds us of the spring season, during which Lapland is on it’s best (in our humble opinion). There’s still snow, but not too dark and not too cold, and it’s perfect to ski, fish, go snowbiling, hike with snowshoes… you name it! It’s just perfect.

Take a look at our accomodation services and book yourself a different spring break. Before that you can enjoy a bit more arctic atmosphere through these photos from our ”ranch”. To stay in the know about what’s happening at Mäntyjärvi, start following us at the News -page.

sunnyday 024

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s