Hyvää itsenäisyyspäivää!

Juhlan kunniaksi teille pari kuvaa viime viikonlopulta, kun Aatos-poro saatiin ensi kertaa tälle talvelle aisoihin! Hyvinhän se reen kiskominen sujui vanhalta konkarilta. Kun palkaksi tarkoitettu jäkäläkasa alkoi loppumatkasta siintää, niin vauhtikin meinasi kiihtyä! Mutta kyllä kelpaa joulumatkailijoiden nautiskella leppoisasta kyydistä tänäkin vuonna.

***

Happy 96th Independence day Finland! To celebrate this important day, we offer you  readers a couple of pictures from last sunday, when we finally got Aatos the reindeer back to work. He did well pulling the sledge again, as he’s a real old hand in that duty. We bet the christmas travelers from all around the world will have many enjoyable rides with Aatos this year. 

aatos&jussi

Aatoksella on tänä vuonna melko komeat sarvet! Aatos has raised a pair of jumbo-sized horns this year!

aatosjäkälällä

Hyvin ansaittu palkka! A well-earned prize!

Kairan poron väki toivottaa kaikille asiakkailleen ja lukijoilleen oikein rentouttavaa itsenäisyyspäivää! Syökää hyvin ja voikaa paksusti.

Ja muistakaa sotiemme veteraaneja, jos sellaisia lähipiiristä löytyy. He vielä tietävät, että itsenäinen Suomi ei ole itsestäänselvyys. 

Kairan poro wishes everyone a happy independence day! Eat well and chill.