Kairan Poro now in English!

Finally the admin (yours truly) of the Kairan Poro website had the time to translate the pages in English. We are now bilingual! Hopefully this will help us to extend the customer base across Finnish boarders. Currently the English versions of pages can be found at the Menu bar’s subpages, because my nerdy skills and WordPress.com have their limitations. In the future I will try to make the blog posts bilingual too.

Just to make sure everybody finds the pages, here are straight links to them: WelcomeAccommodationHut, Meat products, and Contact us and News.

The crucial feature of Mäntyjärvi reindeer farm is that there are no large and loud tourist groups around, but it is still at reasonable distance from the Santa Claus Village and other traditional sights in Rovaniemi. To stay at our log cabin suits best the independent travelers and families who long for peace and quiet, but also want an exotic adventure.

Any questions and feedback about the webpage or the Mäntyjärvi reindeer farm, please contact us at kairan.porotuote@luukku.com. Feedback helps us improve!

jäältäPS. This picture was taken last weekend, when we were walking the dogs on the frozen lake. How amazing is that? It was the noon, and it can be seen in the light that ’kaamos’ is almost here.

* * *

Vihdoinkin sivujen ylläpitäjä (allekirjoittanut) sai tekstit käännettyä myös englanniksi! Toivottavasti näin saadaan asiakaskuntaa laajennettua. Onhan se surkeaa, jos sivuilla  tilastojen mukaan vieraillaan ympäri maailmaa, mutta tekstejä ei ymmärrä kuin vaivaiset viisi miljoonaa ihmistä. Toiveena olisi joskus saada sivut myös venäjäksi, mutta siihen loppuu meikäläisen taidot, eli blogipostaukset ainakin jäisivät silti kaksikielisiksi. Katsellaan miten hommat etenee ja laajennetaan kuvioita myöhemmin tarvittaessa. Blogi-alustalle tehdyillä verkkosivuillakin on rajoituksensa, mutta aika näyttää tarvitseeko keksiä jotakin muuta. Näitä on kyllä hyvin helppo päivittää, ja eikös jokaisella itseään kunnioittavalla ja ajan hengessä olevalla yritystoiminnalla ole blogi?

Lisää kuulumisia ja kuvia tulossa piakkoin!

PS. Englannin kielioppivirheiden bongaajat, ilmiantakaa ne! Saatte kiitokseksi lämmintä kättä.